188,34

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Nail Art

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Nail art is tegenwoordig niet meer in de nagelsalon weg te denken. Het versieren van nagels is buitengewoon populair en biedt de nagelstylist de mogelijkheid om zijn / haar creativiteit te uiten.
Elke klant die uw nail art draagt, is reclame voor uw salon. Nail art kost niet veel tijd en vraagt geen grote investering, maar kan de omzet in uw salon aanzienlijk verhogen.
 
In deze les leert u alle grondbeginselen van de nail art met colorgel en/of gelpolish (deze dient u zelf mee te nemen indien u in het bezit hiervan bent). U leert werken met diverse nail art producten en nail art penselen.
 
Bij de opleiding Nail Art Basic ontvangt u een productenpakket en uitgebreid lesmateriaal als naslagwerk. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname. Tijdens deze opleiding heeft u geen handmodel nodig.
 
De opleiding Nail Art Basic bestaat uit 1 dagdeel.
Les 1 : (tijdsduur 4 uur) 
-  Behandelen van diverse nail art technieken.
-  Werken met nail art producten.
-  Werken met nail art penselen.
 
 
ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN/OPLEIDINGEN :
 
AANMELDEN
Aanmeldingen via deze website zijn geldig en bindend nadat deze zijn besteld en betaald.
 
INSCHRIJVING
Uw inschrijving is pas definitief na uw bestelling en betaling van de cursus/opleiding via deze website.
  
ANNULERING
Indien u verhinderd bent deel te nemen aan de opleiding, dient u dit uiterlijk 1 week vóór aanvang van de opleiding aan te geven. U heeft dan de mogelijkheid om de opleiding op een andere gewenste datum te starten.
 
Indien u verhinderd bent deel te nemen aan een les, dient u zich uiterlijk 24 uur vóór aanvang af te melden, anders komt deze les te vervallen en kunt u deze les niet meer inhalen.
 
OPLEIDINGSTARIEVEN
De opleidingstarieven staan vermeld op deze website.
De prijzen die u op onze website ziet zijn incl. BTW.
Koffie en thee zit bij alle lessen van de opleiding inbegrepen.
 
PRIJSWIJZIGINGEN :
Prijswijzigingen en drukfouten zijn voorbehouden. L' Art Unique Cosmetics behoudt zich het recht om (mocht het onverhoopt nodig zijn) haar prijzen, zonder aankondiging vooraf, te wijzigen.
 
De opleidingstarieven op deze website gelden v.a. 1 november 2020. Hiermee vervallen alle voorgaande opleidingstarieven.
 
BETALINGEN
Gespreide betaling is alleen mogelijk bij de opleiding Geltechniek Professional en Allround Nagelstylist.
 
STARTDATUM VAN DE OPLEIDINGEN
U kunt uw opleiding elk moment starten wanneer u dat wenst, wij hanteren geen vaste startdata voor de opleidingen.
 
AANTAL DEELNEMERS
Per les wordt een maximum van 2 cursisten gesteld om zo een intensieve begeleiding te kunnen garanderen. In een uitzonderlijk geval, of op aanvraag is het mogelijk dat een maximum van 3 cursisten wordt gesteld.
 
AANSPRAKELIJKHEID
L' Art Unique is niet aansprakelijk voor gevolgen van behandelingen voor, tijdens of na de opleidingen of voor verkeerd gebruik van producten.
 
Het gebruik van nagelstyling producten kan bij sommige personen overgevoeligheidsreacties teweegbrengen. Stop in dit geval onmiddellijk met het gebruik van deze producten en raadpleeg een arts. Zodra men met deze producten stopt, zullen de overgevoeligheidsreacties in de meeste gevallen ook stoppen. L' Art Unique aanvaard hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.
 
Het dragen van handschoenen, mondkapje en gebruik van stofafzuigsysteem wordt geadviseerd tijdens de opleidingen.
 
De producten welke door L' Art Unique Cosmetics geleverd worden zijn alleen voor professioneel gebruik door daartoe op voldoende wijze opgeleide beroepsuitoefenaren.
 
L' Art Unique Cosmetics accepteert op generlei wijze verantwoording voor onoordeelkundig gebruik van de door haar geleverde producten.
 
L' Art Unique Cosmetics stelt zich eveneens niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik c.q. toepassing van de producten welke duiden op het kunnen veroorzaken van allergieën en/of andere ziektebeelden bij zowel de gebruiker/koper als de klant van de koper. Voor de toepassing van de door L' Art Unique Cosmetics geleverde producten dient de gebruiker zich altijd te houden aan de daartoe, voor zover van toepassing, door L' Art Unique Cosmetics geleverde gebruiksaanwijzing  en eventuele andere waarschuwingen welke op de verpakking van het desbetreffende product is aangebracht.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder