Nagelopleiding/cursusBent u geïnteresseerd in nagels en de verzorging daarvan? Zou u naast uw huidige baan iets met nagelverzorging willen doen voor een extra inkomen? Of heeft u wel eens gedacht om professioneel nagelstylist te worden?

L' Art Unique Cosmetics biedt naast leuke 1 daagse cursussen ook een volledig opleidingstraject die u de mogelijkheid biedt om het vak nagelstyling op een professionele manier uit te oefenen. U kunt terecht voor vakopleidingen om nagelstylist te worden, of als u al nagelstylist(e) bent, om uw technieken te trainen en te verbeteren, of uw kennis omtrent het vak uit te breiden.

Doordat er uitsluitend met max. 2 cursisten op een lesdag wordt gewerkt, wordt u individueel zeer intensief begeleid. Tijdens de opleiding wordt u niet alleen begeleid in het maken en verzorgen van mooie, technisch correcte nagels, maar ook hoe u een tevreden klantenbestand op kunt bouwen en evt. uw eigen nagelsalon kunt starten en alles wat daar bij komt kijken. Ook na uw opleiding kunt u altijd bij ons terecht voor advies, workshops en trainingen. Ons doel is om van u een vakkundig nagelstylist te maken die zich kan onderscheiden van andere vakgenoten!

Wij hanteren geen startdata. U kunt dus op elk gewenst moment starten met een cursus/opleiding. In de opleidingen wordt er gewerkt met uitgebalanceerde en hoogwaardige producten, waardoor u uw klanten de beste kwaliteit kunt bieden.

Gedurende uw opleiding wordt u een aantal keren getoetst. Heeft u deze goed doorlopen, dan ontvangt u een certificaat voor het onderdeel waarop u getoetst bent. Het beroep "nagelstylist" is in Nederland geen erkend vak en diploma's en certificaten hebben dan ook geen wettelijke status. Ook wij kunnen u dus geen erkende certificaten bieden, zoals geen enkele andere branchegenoot dit kan. Maar nagelstyling is een zeer technisch vak en kost veel tijd en training en heeft voldoende kennis nodig om kwalitatief goede nagels te kunnen zetten waar klanten tevreden mee kunnen zijn. Daarom hebben wij ons jaren lang bezig gehouden met het ontwikkelen en uitwerken van een opleiding om van u een professioneel en vakkundig nagelstylist te kunnen maken.

Heeft u interesse in het volgen van een opleiding bij L' Art Unique Cosmetics? Dan kunt u de opleiding naar uw wensen op deze website 'bestellen'. Nadat wij uw 'bestelling' hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op om een startdatum te bepalen en uw vragen te beantwoorden als u die nog heeft. U kunt eventueel bij stap 5 van het bestelproces/winkelmand aangeven wanneer het u het beste schikt dat wij telefonisch contact met u op nemen. Wij vragen u vriendelijk een aantal mogelijkheden/tijdstippen aan te geven voor dit telefonisch contact, daar wij soms door drukte niet in de gelegenheid zijn om op één bepaald moment/tijdstip contact op te nemen.

Wilt u bij ons een cursus/opleiding volgen in een andere samenstelling zoals u op onze website kunt zien, of heeft u een bepaald budget dat afwijkt van onze opleidingen, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij stellen dan voor u een opleiding samen naar uw eigen wensen en uw eigen budget!
U kunt dan de "Bepaal uw eigen budget" bestellen. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om u te adviseren wat voor u persoonlijk de mogelijkheden zijn. Ook hier vragen wij u vriendelijk een aantal mogelijkheden/tijdstippen aan te geven voor dit telefonisch contact.
 
Weet u niet zeker voor welke opleiding u moet kiezen of bij uw behoefte past? Neemt u dan (bij voorkeur) telefonisch contact met ons op. Wij geven u dan graag geheel vrijblijvend advies over welke cursus/opleiding het beste aan uw wensen voldoet.
 

LET OP: De prijzen die u ziet bij de opleidingen zijn exclusief BTW.  

Opleiding Manicure - Gelpolish  (v.a. prijs)

Opleiding Manicure - Gelpolish (v.a. prijs)

170,90

In het vak nagelstyling is de manicure eigenlijk de basis. Veelal wordt een nagelsalon bezocht om.....

Opleiding Gelpolish  (v.a. prijs)

Opleiding Gelpolish (v.a. prijs)

122,85

De laatste jaren is nagels lakken echt een trend geworden. Dit is de reden dat nagelsalons steeds va.....

Opleiding Gelpolish - Nail Art  (v.a. prijs)

Opleiding Gelpolish - Nail Art (v.a. prijs)

190,05

De laatste jaren is nagels lakken echt een trend geworden. Dit is de reden dat nagelsalons steeds va.....

Opleiding Geltechniek Basic  (v.a. prijs)

Opleiding Geltechniek Basic (v.a. prijs)

191,95

Indien u zich wil oriënteren in het vakgebied nagelstyling, kunt u evt. beginnen met de opleidi.....

Opleiding Geltechniek Professional

Opleiding Geltechniek Professional

685,45

Deze opleiding gaat verder dan de opleiding Geltechniek Basic. In deze opleiding wordt u opgeleid .....

Opleiding Geltechniek Professional - Termijnbetaling

Opleiding Geltechniek Professional - Termijnbetaling

455,45

Deze opleiding gaat verder dan de opleiding Geltechniek Basic. In deze opleiding wordt u opgeleid to.....

Bepaal uw eigen budget

Bepaal uw eigen budget

0,00

Wilt u bij ons een cursus/opleiding volgen in een andere samenstelling zoals u op onze website kunt .....