GelpolishGelpolish wordt ook wel gellak of soak-off gel genoemd. Het is een gelsysteem dat als een nagellak op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en onder een UV gellamp of LED lamp wordt uitgehard. Na het uitharden is de gelpolish meteen hard en kan niet meer beschadigen. 
Gelpolish kan verwijderd worden d.m.v. afweken, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Er wordt niet gevijld of een frees gebruikt.
 
Het resultaat van gelpolish is mooie gladde nagels met een kleur die minimaal 2 weken blijft zitten en ook nog eens meer stevigheid aan de nagels geeft.
Het aantal weken dat gelpolish mooi op de natuurlijke nagel blijft zitten is wel afhankelijk van de sterkte van de nagel, hoe sterker de natuurlijke nagel, des te langer de gelpolish mooi blijft zitten. Ook is het afhankelijk hoe men met de nagels omgaat, hoe voorzichtiger iemand met de nagels omgaat, hoe langer en beter de gelpolish goed blijft zitten.
 
De Gelpolish van L' Art Unique Cosmetics is een gelpolish die staat voor kwaliteit en kan zelfs wel tot 5 weken perfect blijven zitten bij diegenen die een wat sterkere natuurlijke nagel en niet snel heel veel uitgroei hebben!
 
Wilt u graag een Gelpolish met glitter? Onze Glitter Color Gels zijn zeer geschikt om als gelpolish systeem te gebruiken!
De Glitter Color Gel blijft weken lang perfect op de natuurlijke nagel zitten en geeft ook nog eens bijna dezelfde stevigheid als een gelnagel die met een Builder Gel is opgebouwd!
Kijk hier voor meer informatie :
.
Kunt u uw gewenste gelpolish kleur op dit moment nog niet vinden? Houdt u dan onze website in de gaten. Het assortiment gelpolish wordt nog verder uitgebreid met nieuwe tinten!
 
L` Art Unique Cosmetics probeert zo goed mogelijk de kleuren van de Gelpolish op de foto weer te geven. Helaas is dit niet bij elke kleur 100% mogelijk en kan de kleur op de foto iets afwijken van de werkelijke kleur. Ook kunnen verschillende beeldschermen van laptops, computers en telefoons kleuren anders weergeven.