Color-Gel

De tijd van kunstnagels af lakken met nagellak in de salons is niet meer en heeft de nagellak allang plaats gemaakt voor Color Gel.
Geen lange tijdrovende droogtijden meer met nagellak, maar de Color Gel uitharden onder de lamp, en de kleur kan niet meer beschadigen.
 
De Color Gels van L' Art Unique Cosmetics zijn mooi dun aan te brengen en daardoor zeer geschikt om de, in model gevijlde, gel- of acrylnagels af te lakken.
Na een Color Gel dient er wel altijd nog een glans gel aangebracht te worden.
 
Daarnaast kunnen de Color Gels van L' Art Unique Cosmetics ook gebruikt worden als gelpolish systeem door de Color Gel tussen de Gelpolish Base en Gelpolish Quick Finish te leggen, met een houdbaarheid van 3 tot 4 weken. 
Indien u de Color Gel als gellak gebruikt, adviseren wij u 2 laagjes Gelpolish Base aan te brengen, zodat de Color Gel afweekbaar blijft en de Gelpolish Quick Finish dient weggevijld te worden.
 
Ook zijn de Color Gels zeer goed te gebruiken om snel en eenvoudig teennagels te lakken met een langdurige houdbaarheid van vele weken.
 
L' Art Unique Cosmetics probeert zo goed mogelijk de kleuren van de Color Gels op de foto weer te geven. Helaas is dit niet bij elke kleur 100% mogelijk en kan de kleur op de foto iets afwijken van de werkelijke kleur. Ook kunnen verschillende beeldschermen van laptops, computers en telefoons kleuren anders weergeven.